Forslag/kommentar

Lidt af hvert.

Velkommen til Regionens opdaterede hjemmeside. Vi har netop hentet oplysninger om, hvor og hvornår der danses seniordans i regionen. Tak til danselederne for hurtige tilbagemeldinger. Håber I fremover vil melde tilbage, hvis der sker forandringer og noget skal rettes.

Brug også muligheden for her at fortælle om jeres dans, opvisninger og relevante arrangementer, der kan have interesse for andre. Vi kan lave en kalender. Hvad sker der f.eks. på dansens dag den 29. april?

Ideer og forslag til, hvordan vi i Region Vendsyssel kan inspirerer nye friske danseglade folk til, at blive undervisere, vil være yderst velkommen.

I regionsbestyrelsen undrer vi os over, hvorfor der ikke kommer nye undervisere til. Specielt fordi vi selv har haft så meget glæde af seniordansen. Men mange har været med i 20-25 år. Alting får en ende, - det skulle ikke gerne gælde for seniordansen. Hvad gør vi?

Skal der mere information til lokalt? Kan vi gøre noget i regionen for at forny vore tiltag? Hvis du har du gjort dig nogle tanker om, hvordan vi sikre seniordansen i det nordjyske, så skriv til os.

Brug siden her til ” Lidt af hvert”. Ris og ros. Vi hører meget gerne fra interesserede. Foreløbig er det Aase der er sekretær og mellemmand for materiale til hjemmesiden.

November 2013. På bestyrelsens vegne.

Med venlig hilsen. aasehenningsen@nordfiber.dk

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE